Minden a kertészkedésről.
2921 Komárom, Petőfi Sándor út 111/a.
+36 70 384 2982
H-P: 08:00 - 18:00

Mikor kezdtem?

Tavaly 50, idén 51. 🙂
14 éves korom óta dolgozom. A folytonosságot csak a tanulmányaim miatt szakítottam meg, de a tanulás mellett is mindig dolgoztam.
Munkás éveim 95 %-a a kert, zöldfelület szakterületen teltek, és még a mai napig sem untam rá. Nem is lehet, hiszen egy élő zöldfelület minden nap más és más arcát mutatja meg, más és más kihívásokkal állít szembe, amelykből az eddigi dolgos éveim alatt nagyon sokat profitáltam, sokat tanultam, sok bölcsességet kaptam. Mert az élővilág tanítja azt, aki odafigyel rá, aki tiszteli.
Kertészmérnök, zöldfelület-gazdálkodási szakmérnök, és környezetvédelmi szakigazgatás mérnöki diplomával rendelkezem. Ezek, és a szakiskolai tanulmányaim adják az elméleti, a dolgos éveim pedig a gyakorlati alapot annak a tudásnak, amely ma bennem lappang. 🙂
Jelenleg vállalkozóként dolgozom a kertépítés, kertgondozás területén.
Fő erősségem a növények metszése, és a biológiai alapokon nyugvó vegyszermentes kertészkedés. Ez utóbbinak adtam egy magam által kreált nevet; paleokert.
A paleokertészkedést részben meggyőződésből, részben pedig egy betegségem miatt "űzöm". Nem titok, hogy egy makacs vastagbél gyulladással élek együtt, amit az orvosok Colitis ulcerosa-nak neveztek el. Erről is vezetek egy blogot azzal a megfontolással hátha segíteni tudok valakinek a tapasztalataimmal.
Egyenlőre csak az internet világában jelennek meg szakmai írásaim, tanácsaim (facebook, instagram, pinterest, wordpress, blogger stb.) Kertember név alatt, de készül első könyvem és szakfolyóiratom is.
Szívesen nyújtok szakmai segítséget, bármelyik internetes oldalamon, vagy közvetlen hozzáféréseimen:

Sürgős problémáikkal az alábbi mobilszámon  elérhetnek: 70/384-2982.
Kérdezzenek bátran az alábbi címen kertember@gmail.com
Honlapom: www.kertember.hu
További szép napot és szép kertet kívánok! 🙂

1995
A kezdetek
Tanulmányok……………………………….

2007
Második lépés
………………………………

2019
Jelenleg
Új korszak kezdődik.

+ Kerttervezés
% Elégedett ügyfél 🙂
m2 Beépített terület
+ Közparkosítás